Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 februari 2016

Unieke actie van Plasma-discounter.nl en LG!

Op zoek naar een nieuwe televisie? Wat dacht je van een nieuwe Ultra HD OLED televisie, plus nog een nieuwe televisie én een nieuwe soundbar voor de prijs van één televisie? Klinkt als muziek in de oren? Nou, dan ben je bij Plasma-discounter.nl aan het juiste adres, want samen met LG hebben wij een unieke actie opgezet.

Let op: deze actie is verlopen.

Een gratis televisie én soundbar bij je nieuwe LG OLED tv

Haal nu een prachtige Ultra HD OLED Smart TV met Curved Art Sim Design in huis en krijg hierbij nog een gratis LG HD-Ready televisie en Curved-soundbar in huis. De televisie kan je mooi gebruiken voor in de slaapkamer of om weg te geven aan een van je kinderen en met de soundbar creëer je in één keer de bioscoopervaring in je eigen woonkamer. Niet alleen geniet jij van beelden die van het scherm spatten, maar ook van een geweldige geluidweergave.

Hoe werkt de actie?

Deze actie is ook nog eens supersimpel! Ben jij van plan om de LG 55EG960V te kopen? Bestel hem dan snel, want jij krijgt hier direct de LG 32LF510B en de LG LAS855M meegestuurd. Je hoeft verder niets in te vullen of op te sturen! Kan jij niet geloven wat je nu leest? Dan mag je natuurlijk ook altijd langskomen bij ons in de showroom en de twee televisies en soundbar direct mee naar huis nemen.

O ja, trouwens! Op de LG 55EG960V loopt ook nog een Netflix-actie, waarbij jij zes maanden gratis Netflix krijgt. Dus het houdt eigenlijk nog geen eens op bij de gratis televisie én soundbar, want je krijgt ook nog eens gratis Netflix.

Bekijk hier alle OLED TV's
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top