Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 november 2009

Plasma-Discounter.nl Webshop van het Jaar

De succesvolle webshop Plasma-Discounter.nl werd door de lezers en redactie van Stuff Magazine uitgeroepen tot Webshop van het Jaar 2009. Hoofdredacteur Jurgen Gommeren reikte maandag 9 november j.l. persoonlijk de Stuff Magazine Award uit aan eigenaren Tom Coronel en Marc Koster. Wederom een opsteker voor beide heren die begrijpen wat ondernemen is en in tijden van recessie toch door investeren. Plasma-Discounter.nl liet met deze eerste plaats grote spelers als Bol.com en Kelkoo.nl achter zich!

Hoofd koel in zware tijden

Jurgen Gommeren, hoofdredacteur Stuff Magazine licht toe: “Plasma-discounter.nl doet het zowel in een winkel als op het net uitstekend. Ze houden het hoofd koel in zware tijden. Onlangs verhuisden ze naar een prachtige nieuwe locatie. Dat heet ondernemen, zoals ze dat al jaren kunnen. Inmiddels deels overgenomen door de Wehkamp. Ook een goede deal. Plasma-discounter.nl werd door onze lezers vooral als klantvriendelijk omschreven.”

Onderscheidend vermogen

Verder vertelt Gommeren bij de officiële uitreiking van de award het volgende: “De kracht van Plasma-Discounter.nl is hun onderscheidend vermogen. Als vreemde eend in de bijt zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf van ongekende klasse dat met gemak meedraait aan de top. De site is specialistisch, gebruiksvriendelijk, klantvriendelijk, heeft een uitgebreid assortiment van ALLE merken, levert uit voorraad (wat in deze tijd van lef getuigd), is innovatief o.a. met YouTube filmpjes als verkoper aan huis en tja, als Wehkamp dan een meerderheidsbelang in de zaak neemt dan doe je iets goed. Vandaar deze awards, als blijk van waardering!’

Waardering is natuurlijk heerlijk

Tom Coronel lacht: “Tja, dit is natuurlijk heerlijk! We weten absoluut dat we goed bezig zijn, zowel online als offline met onze showroom. We zien dagelijks de enorme stroom auto’s en online bestellingen komen en dat is top. Maar om de waardering te krijgen in de vorm van een echte award, is toch altijd leuk! Deze award krijgt dan ook een prominente plaats in ons kantoor.”

Lifestyle blad voor mannen

Stuff Magazine is het grootste lifestyle-blad voor mannen ter wereld, verschijnt in 35 landen en is sinds vijf jaar actief op de Nederlandse markt. Het blad ligt bij de betere boekhandels en heeft een oplage van 25.000 stuks. In Stuff Magazine lees je alles over de nieuwste gadgets, audio, video, hi-fi, pc’s, internet en natuurlijk auto’s, motoren, kleding en lifestyle.

Internationale en Nationale Stuff Awards

In totaal werden er twaalf internationale awards en twee nationale awards uitgereikt namelijk:
Internationaal
- Telefoon van het jaar
- TV/AV product van het jaar
- Innovatie van het jaar
- Cool Toy van het jaar
- Computer van het jaar
- Draagbare mediaspeler van het jaar
- Camera van het jaar
- Navigatie van het jaar
- Audio gadget van het jaar
- Eco gadget van het jaar
- Game van het jaar
- Lezers gadget van het jaar

Nationaal
- Webshop van het jaar
- PR marketing van het jaar
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top