Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 april 2013

Plasma-Discounter.nl opent nieuwe Philips Ambilight Studio

Afgelopen week opende Plasma-Discounter.nl de nieuwe Philips Ambilight studio. Deze studio is ingericht met de nieuwste tv’s van Philips uit de 2013 line-up. Kom langs en ervaar Philips Ambilight zelf.

Philips Ambilight Studio

De studio straal rust uit en geeft je de mogelijkheid op te gaan in het prachtige beeld. Ga zitten en geniet van de nieuwste Philips tv’s. Ambilight zorgt ervoor dat het beeldscherm er nóg breder uitziet. De diepe gloed die de televisie op de muur projecteert past zich automatisch aan het beeld van de tv aan, ongeacht de kleur van de muur. Ambilight moet je met eigen ogen zien, ervaren en voelen!

Daarnaast heb je in de showroom de mogelijkheid om zelf Smart Tv van Philips te ontdekken. Dankzij de nieuwste technologieën is Smart TV nu nog sneller. Met de iPad die je bij de televisies vindt, bedien je gemakkelijk de tv. Bekijk een YouTube video, doe een spelletje of plaats even snel een update op Facebook. Met Smart TV van Philips gaat er een wereld voor je open.

Nieuw strak design!

De nieuwste Philips tv’s hebben een strak design en zijn voorzien van handige functies zoals 3D, Smart tv, tot wel 1200Hz en natuurlijk Ambilight.

Bekijk hier het complete Philips assortiment.

De showroom van Plasma-Discounter.nl is open van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:00, zaterdag van 10:00 tot 17:00 en zondag van 11:00 tot 16:00. Het adres: Bronsstraat 10 in Naarden. Ook zijn er gratis parkeerplekken voor de deur!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top