Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 november 2009

Plasma-discounter.nl komt voortaan via YouTube bij u thuis

Meer dan de helft van de productinformatie op www.plasma-discounter.nl wordt, sinds begin vorige week, aangeboden door een digitale verkoper. Via geïntegreerde Youtube filmpjes op de site, vertelt een TV expert de mogelijkheden, specificaties en werking van favoriete LCD, LED, plasma of NeoPDP televisies. De YouTube filmpjes staan pas een week online en zijn nu al ruim 30.000 maal bekeken!

Succes

Na het succes van de YouTube instructievideo’s op Koffiediscounter.nl, besloten de eigenaren van Create2Fit – Tom Coronel en Marc Koster – om ook op Plasma-discounter.nl gebruik te maken van een digitale expert.

‘En ik moet zeggen; niet alleen de bezoekers waarderen het, ook de importeurs zijn razend enthousiast!’, aldus Tom Coronel. ‘Mensen kiezen voor snelheid. Niemand heeft tijd en zin om uitgebreide lappen tekst aan productinformatie te lezen. Een klik op de muis en de verkoper staat in uw woonkamer. En … hij vertelt met het grootste gemak 350 keer op een dag hetzelfde verhaal. Is dat niet fantastisch’, lacht Tom.

Alle modellen

Plasma-Discounter.nl heeft YouTube filmpjes met uitleg over de nieuwste lijnen – en echt alle modellen - van o.a. LG, Sony, Samsung, Salora en de muurbeugels van Vogel’s online staan. Bij ieder product uit deze series staat het desbetreffende filmpje online. Handig, snel en informatief!

Vergelijk.nl

Daarnaast zijn alle YouTube filmpjes van zowel KoffieDiscounter.nl als Plasma-Discounter.nl opgenomen op de site www.vergelijk.nl. Simpelweg omdat het de beste product informatie en uitleg is, die men op dit moment online kan vinden!

Importeurs zijn razend enthousiast

Ook importeurs van de koffiemachines, televisies en muurbeugels zijn lyrisch over dit initiatief. “Eindelijk een bedrijf dat retail naar e-tail trekt’, aldus één van de reactie. Een ander merk zegt: ‘Alles is goed uitgelegd en er wordt ook nog eens een combinatie gemaakt met audio en muurbeugels. De concurrentie heeft voorlopig weer het nakijken.’ Of deze? ‘De filmpjes zijn echt top, precies waar de consument naar op zoek is. Heel innovatief, jullie zijn de markt steeds een stapje voor. Super!’
Innovatief bezig zijn
Een enthousiaste Tom Coronel vervolgt: “We merken dat de telefoon een stuk minder rinkelt nu de 3D verkoper in het leven is geroepen. Alhoewel dit niet de eerste insteek was, is het wel een prettige bijkomstigheid. Het allerbelangrijkste voor ons is natuurlijk dat we innovatief bezig zijn en dingen anders doen dan onze concurrenten. En daar zijn we met deze YouTube filmpjes wederom in geslaagd! Het feit dat dit zo ontzettend enthousiast ontvangen wordt in de markt, maar ook door importeurs en vergelijkingssites is natuurlijk de échte kroon op onze inspanning. Top!’
Best bekeken
Alhoewel de filmpjes van Plasma-Discounter.nl pas een week online staan, zijn er nu al duidelijke toppers te zien. De best bekeken filmpjes zijn die van o.a.:
Plasma-Discounter.nl
  1. Samsung B6000 serie LED tv’s (8.491 keer bekeken)
  2. Sony Bravia W5500 serie (3.908 keer bekeken)
  3. Sony Z5500 serie (3.043 keer bekeken)
  4. Vogel’s muurbeugels 8000 serie (2.673 keer bekeken)
  5. LG LH 5000 serie (1.324 keer bekeken)
  6. LG LH4000 serie (1.032 keer bekeken)
  7. LG LH3000 serie (1.015 keer bekeken)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top