Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 juli 2014

Plasma-Discounter.nl komt als eerste met Samsung support op afstand

Na een lange dag werken, wil je gewoon lekker tv kijken. Maar soms loopt niet alles zoals gepland. Een storing, een vraag of iets installeren kan soms moeilijker zijn dan je denkt. Vanaf nu hoef je geen monteur meer te bellen om vervolgens een dag thuis te blijven, want dankzij Samsung Remote Support word je direct geholpen.

Klanten die vragen hebben of een probleem ondervinden met hun Samsung Smart TV kunnen nu direct worden geholpen door onze klantenservice. Met Samsung Remote Support kunnen onze medewerkers het televisie menu van de klant overnemen en problemen oplossen.

Onze klantenservice kan inloggen op elke Samsung tv vanaf 2012 die met een Smarthub verbonden is via het internet. Via een speciale code krijgt onze medewerker toegang tot de televisie van de klant en kan hulp bieden. Of het nu gaat om een instelling aanpassen, hulp bij installatie van CI+ of een software update, onze klantenservice kan de klant meteen helpen.

Problemen worden direct opgelost en vragen direct beantwoord. Deze unieke service van Samsung is nu ook beschikbaar voor retailers en Plasma-Discounter.nl is de eerste shop in Nederland die de Samsung Remote Support aanbiedt.

Onze klantenservice is te bereiken op 0900-0114 of via klantenservice@plasma-discounter.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top