Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 december 2010

Plasma-Discounter.nl en Philips steunen 3FM Serious Request

Plasma-Discounter.nl steunt samen met Philips 3FM’s Serious Request. Philips en www.plasma-discounter doneren namelijk per verkochte Philips 42PFL6805 Econova tv gezamenlijk een bedrag van vijftig euro! Deze actie geldt voor Philips Econova televisies aangekocht tot en met 23 december 2010 12:00 uur.

3FM

Samen met het Rode Kruis zet 3FM zich dit jaar in voor de ruim 15 miljoen aidswezen die wereldwijd aan hun lot overgeleverd zijn. Met het ingezamelde geld worden zij voorzien van voedsel, opleiding en zorg.

Het Glazen Huis

Een aantal 3FM DJ’s wordt voor zes dagen opgesloten in het ‘Glazen Huis’. Tijdens deze dagen zamelen zij geld in door verzoeknummers te draaien, ook komen er verschillende donateurs en beroemdheden op bezoek. Voorbijgangers hebben de mogelijkheid om geld te doneren in een speciale brievenbus.

Opbrengst

De cheque met de opbrengst van deze actie zal door Tom Coronel van Plasma-Discounter. nl samen met Philips Nederland worden overhandigd aan de 3FM DJ’s in het Glazen Huis in Eindhoven.

Philips Econova 42PFL6805

Meer informatie over deze superzuinige Philips 42PFL6805 Econova LED tv? Bekijk hier online het filmpje van de Philips televisie Econova 42 PFL6805 met uitleg van onze Digitale Verkoper:

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top