Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 april 2011

Plasma-Discounter.nl: De vier beste 37 inch tv's

Er is zoveel keuze dat je als klant af en toe de bomen door het bos niet meer ziet. Daarom heeft Plasma-Discounter.nl vier populaire, maar voordelige 37 inch tv’s voor je op een rij gezet. Dit zijn tv’s van LG, Sony, Samsung en Philips geworden.

Plasma-Discounter: Top 4

Aangezien de meeste tv fabrikanten de nieuwe modellen voor 2011 hebben gepresenteerd worden de oude modellen vaak met korting aangeboden. Retailers moeten van de oude voorraden af, goede tijd om te shoppen dus. Daarom heeft Plasma-Discounter de vier beste tv’s voor je uitgezocht in de 37” serie, de prijsklasse ligt tussen de 500,- en 700,- euro.

De 4 beste tv’s die Plasma-Discounter.nl voor je heeft gevonden zijn:
- LG LE5500
- Samsung C6000
- Sony Bravia EX500
- Philips PFL7605

LG

LG LE5500
De LG is een prachtige dunne televisie dankzij de edge-lit-backlight. De LG maakt gebruik van een ips-paneel. Deze technologie heeft een grote kijkhoek met minimaal kleurverloop. De LG LE5500 geeft de kleinste details weer, unieke beeldhelderheid en super levendige kleuren. Dankzij de snelschakelende pixels in het ips-paneel is deze LG tv zeer geschikt voor games. (De 37" in deze serie is niet meer beschikbaar, wel de 32")

Samsung

Samsung C6000
De Samsung tv uit de C6000 serie is een zeer strakke lcd televisie. Met deze Samsung Full HD 1 080 p zie je twee keer zoveel details dan bij een gewone HD tv. Ook is de resolutie twee keer zo hoog. De Samsung C6000 geeft warme kleuren en levendige details.

Sony Bravia

Sony Bravia EX500
De Sony Bravia EX500 is iets dikker dan de bovenstaande modellen, maar dit komt door de conventionele ccfl-backlight. Dat de tv iets dikker is dan de andere modellen wordt goed gemaakt met het super strakke ontwerp waardoor je het niet eens meer ziet. De Sony Bravia EX500 heeft een a-mva3-paneel van AU Optronics. Lcd’s met deze technologie kunnen de diepste kleur zwart weergeven. Met de Sony Bravia EX500 serie kijk je ongelofelijke Full HD beelden.

Philips

Philips PFL7605
Deze Philips tv is een prachtige platte televisie dankzij de edge-lit-backlight. De Philips 7605 heeft ook de bekende Philips Ambilight technologie voor een ware kijkervaring. De Philips 7605 maakt gebruik van het uv2-a-paneel van Sharp. Philips maakt al langere tijd gebruik van de lcd’s van Sharp. De uv2-a pixels kunnen erg snel schakelen waardoor er goede zwartwaarden ontstaan, bovendien laten de uv2-a pixels meer licht van de backlight door waardoor het energieverbruik laag kan worden gehouden.
Tv's vergelijken
Iedereen zoekt iets anders in een tv, maar wij van Plasma-Discounter.nl hebben geprobeerd een mooie top vier samen te stellen. Wil je een televisie met prachtige kijkhoeken, dan moet je voor de LG LE5500 gaan. Dit ips-paneel geeft prachtig beeld, beter dan de andere displays. Vind je een goede witbalans en de kleurweergave belangrijk dan kun je het beste gaan voor de Sony Bravia EX500, direct na aansluiten geeft deze de beste witbalans en een superieure kleurweergave.

De Philips 7605 tv onderscheidt zich weer door de Philips Ambilight technologie. Hiermee wordt licht op de muur achter de geprojecteerd, hierdoor lijkt de kleur van de muur aan te sluiten bij de televisie beeld. Ook heeft deze Philips tv uit de 7605 serie de meeste lokale apps voor het online NET-TV. Bij Philips kun je met de Videoland-app films huren, TomTom, Hyves en NU.nl zijn hierop ook beschikbaar. Bij Sony zijn er voornamelijk online video diensten. LG en Samsung hebben bij de nieuwe 2011 modellen een sprong vooruit gemaakt wat betreft online diensten. Echter, bij deze modellen staat Philips bovenaan met de mogelijke online diensten.
www.Plasma-Discounter.nl
Voor ieder wat wils uiteindelijk. Hier vind je uitgebreide informatie en alle specificaties van de LG LE5500, Samsung C6000, Philips PFL7605 en de Sony Bravia EX500 .

Ben je geïnteresseerd in andere modellen van LG, Samsung, Philips of Sony bekijk hier de rest van het Plasma-Discounter.nl aanbod!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top