Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 februari 2013

Ontdek Sonos Playbar aankomend weekend bij Plasma-Discounter!

Aankomend weekend is het dan zover: de nieuwe Playbar van Sonos wordt geïntroduceerd en jij kan daarbij zijn! Kom naar onze showroom in Naarden voor het spectaculaire luisterevent van Sonos en ontdek deze geweldige, stijlvolle soundbar!

Sonos Playbar

Het alles-in-één 9-speakerdesign vult je huis met hoge kwaliteit audio. Stream muziek van over de hele wereld en geniet van het overweldigende geluid bij films, games en live-concerten, en dat allemaal draadloos!

Verbluffend eenvoudig

De Sonos Playbar is snel en eenvoudig te installeren en gemakkelijk te bedienen. Maak met de Playbar verbinding met je thuisnetwerk en download de gratis Sonos apps om PLAYBAR te bedienen met je iPhone, iPad of Android-apparaat. Ideaal, je streamt zelfs muziek als de tv uit staat.

Kom ook!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar deze nieuwste soundbar van Sonos? Kom dan aankomend weekend naar onze showroom in Naarden voor het Sonos luisterevenement en ervaar het ultieme HiFi-geluid zelf!

Plasma-Discounter.nl

Ben jij al overtuigd van deze SONOS PLAYBAR? Pre-order ‘m dan nu! De Playbar is ook te combineren met andere Sonos producten, dus breidt je Sonos collectie uit en neem een kijkje in ons assortiment!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top