Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 februari 2014

Muurbeugels bij Plasma-discounter.nl

Plasma-discounter.nl verkoopt diverse muurbeugels van onder andere Vivanco, Samsung en Vogels. Een basic TV-drager zorgt ervoor dat je een plasma-, LCD- of LED-televisie strak tegen de muur kan plaatsen. Met sommige muurbeugels heb je nog meer mogelijkheden, doordat ze bijvoorbeeld ook buigen, kantelen en draaien. Alles om zo prettig mogelijk tv te kijken!

De muurbeugel creëert ruimte

Dankzij de wandsteun kun je gedag zeggen tegen TV-meubels! Je bevestigt het toestel nu heel makkelijk aan de muur, waardoor je een openheid creëert in de ruimte waar je de tv ophangt. In plaats van een TV-kast zet je nu een prachtige vaas of kunstwerk neer. Geniet van een opgeruimde kamer met een prachtige tv die netjes aan de muur hangt!

Berg alles op

Er zijn ook muurbeugels die beschikken over een plateau of meerdere plateaus, waardoor je bijvoorbeeld ook een Blu-ray of DVD-speler en gameconsole kwijt kan! Hierdoor hoef je voor deze apparatuur ook geen meubels te plaatsen en beschik je over een totaaloplossing voor al je TV-apparatuur. Kabels werk je eenvoudig weg, zodat je geen last hebt van een wirwar aan kabels die slordig achter het toestel vandaan komen.

Geschikt voor diverse merken

Zoals we al aangeven werken we bij Plasma-discounter.nl met verschillende merken van wandbeugels. Deze TV-beugels zijn voor diverse merken geschikt. Samsung, Philips, Sony, Sharp, Pioneer en Toshiba, alle toestellen hang je met alle eenvoud aan de muur! En als je twijfelt over welke televisiesteun het beste voor jouw tv is dan mag je altijd even langs komen in onze showroom aan de Bronsstraat in Naarden. Dan adviseren wij je welk merk muurbeugel het beste bij jouw toestel past.

Ons assortiment TV-steunen

Kijk voor ons assortiment op Plasma-discounter.nl. Als je ’s avonds voor 8 uur besteld, heb je de wandbeugel de volgende werkdag al in huis! In onze showroom lichten we graag het gebruik en de mogelijkheden van de verschillende merken uit.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top