Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 juni 2009

Moederbedrijf plasma-discounter.nl komt met krant

Create2Fit, het moederbedrijf van webwinkels als Plasma-Discounter.nl, Barbecueshop.nl en Koffiediscounter.nl lanceerde eerder deze week (8 juni j.l.) de Create2Fit News. Deze informatieve 16 pagina’s tellende krant zal 4 keer per jaar verschijnen in een oplage van minimaal 300.000 exemplaren.

Create2Fit News is een tabloid formaat krant met een knipoog naar een magazine. Het doel van de krant is de lezer te informeren. De krant staat boordevol leuke nieuwtjes, recepten plus need-2-know informatie voor de lezer. Zo lees je er alles over de trend ‘buiten koken’ en buitenkeukens, veiligheid tips voor bij het barbecueën, de benodigde apparatuur voor optimaal HD TV plezier, milieuvriendelijke en energiezuinige televisies, LED TV’s maar vind je er ook lekkere recepten en handige tips.

Leuk om te lezen

‘We zijn begonnen met internet en daar ligt onze kracht. Maar nu is het tijd om ons ook off-line op de kaart te zetten. We doen alles altijd nèt even anders en het feit dat we nu - na zeven jaar internet ervaring - met een krant komen, bewijst dat maar weer’, lacht een vrolijke Tom Coronel. ‘We zien dat on- en offline marketing elkaar versterken. Op internet gebied hebben we de zaken goed op orde en dus is er ruimte voor nieuwe dingen. We liepen al heel lang rond met het idee een krant te lanceren. En 2009 bleek daar het jaar voor te zijn. Onze insteek is ook hier om het nèt even anders te doen. Dus geen schreeuwende advertentiefolder. Nee, dit is echt een krant om lekker rustig door te nemen, vol leuk en informatief nieuws voor vrouwen en mannen. Het is net een magazine, maar dan in krant vorm! Zowel ikzelf als mijn vriendin hebben er echt in gelezen. En dat is – als je ons kent – echt héél wat’, knipoogt Coronel.

Een gewaagde stap

Create2Fit wordt dus - naast webondernemer - nu ook uitgever. Een gewaagde stap in deze tijd nu het slecht gaat met de dagbladen zou je zeggen. Toch zijn Marc Koster en Tom Coronel, de eigenaren van Create2Fit, zelfverzekerd. ‘We weten dat als we iets doen, we het goed doen. We werken er hard voor en dat blijkt: deze krant is nu al een succes! Het concept is uniek, de adverteerders enthousiast en het volgende nummer staat opgelijnd voor september dit jaar.’

De krant wordt verspreid onder 261.000 huishoudens in de regio ’t Gooi en de Vechtstreek plus Almere. De rest van de exemplaren wordt met bestellingen meegezonden en uitgedeeld in de winkel.

Create2Fit News ligt vanaf 8 juni op de deurmat, is GRATIS verkrijgbaar in de winkel in Naarden (Bronsstraat 8A) of bekijk de krant online via Create2Fit News!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top