Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 augustus 2012

Google TV van Sony als pre-order bij Plasma-Discounter.nl!

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar hij is er: Google TV van Sony als pre-order bij Plasma-Discounter.nl. Met deze Sony mediaplayer geniet je van ongekend gemak!

Google TV

Google TV van Sony verandert jouw televisie in een computer om razendsnel mee te internetten. Met deze mediaplayer heb je net als je smartphone of tablet, nu ook met je televisie direct toegang tot een wereld vol apps. Met Google TV verandert elke TV in een internettelevisie. Het is de makkelijkste manier om de beste nieuwe apps, games en andere functies aan jouw huidige TV toe te voegen.

Vele mogelijkheden

Met Google TV profiteer je van vele mogelijkheden zoals snel internetten, Google Play en Picture in Picture. Ook is er een gebruiksvriendelijke afstandsbediening die beschikt over een echt keyboard en een touchpad om als muis te gebruiken. Deze afstandsbediening doet zelfs dienst als gamecontroller.

Snel internet
Met Google Chrome en Flash heb je met Google TV snel internet. Of je nu informatie opzoekt op Wikipedia, je Facebook of Twitter checkt of films bekijkt op YouTube, je hebt internet altijd binnen handbereik. Deze mediaplayer verandert jouw televisie in een computer voor volledig en snel internetten.

Google Play
Google Play biedt je eindeloze mogelijkheden. Via Google Play beschik je namelijk over meer dan 1.000 apps. Speel de leukste spelletjes, check het laatste weerbericht, verstuur e-mails enzovoorts, Kortom, entertainment genoeg!

Picture in Picture
Picture in Picture biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd televisie te kijken én te internetten. Dus zit je jouw favoriete programma te kijken, maar wil je ook iets op het internet checken? Geen probleem! Met de Picture in Picture functie blijf je gewoon tv kijken, zelfs als je op het grote scherm online bent.

Plasma-Discounter.nl

Al met al geniet je van ongekend gemak met Sony Google TV. Pre-order Google TV nu en ontvang deze op de datum van release bij jou thuis. Reserveer dus nu bij Plasma-Discounter.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top