Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 november 2014

Goedkoop is duurkoop – koop je Samsung UE55H8000 bij Plasma-discounter.nl!

Ben jij geïnteresseerd in de Samsung UE55H8000, maar zie jij het model bij andere aanbieders voor een lagere prijs? Laat ons je dan overtuigen dat een iets duurder model niet altijd verkeerd is. We zeggen dan ook niet voor niets: ‘Goedkoop is duurkoop’! Het is namelijk zo dat goedkopere modellen vaak in het buitenland ingekocht worden, waarbij je er later achter komt dat de televisie niet naar behoren werkt.

Goedkoop is duurkoop

Het gezegde ‘Goedkoop is duurkoop’ past hier dan ook heel goed. De Samsung UE55H8000 mag dan goedkoper aangeboden worden door andere aanbieders, maar de kans dat een aantal functies en opties van de televisie niet werken, is hierbij een stuk groter. Een voorbeeld hiervan is dat een televisie die ingekocht is in het buitenland een niet-werkende ingebouwde, digitale kabel- of satelliettuner heeft. Dit houdt in dat deze 55H8000 digitale televisie van UPC, Ziggo en CanalDigitaal niet ondersteund.

Lees hier een artikel over het verschil tussen Nederlandse en buitenlandse modellen.

Philips

Nederlandse televisies

Plasma-discounter.nl heeft de Samsung 55H8000 ingekocht via de officiële kanalen waardoor jij zeker weet dat jij naar digitale televisie van Ziggo, UPC of andere aanbieders kan kijken. Ook beschikt de televisie over specifieke software waarmee de installatie en gebruik van regionale kabel- of satellietproviders wordt ondersteund. Een televisie die in Nederland is ingekocht wordt altijd geleverd met een Nederlandse handleiding. Een stuk makkelijker om je Samsung H8000 te installeren dan met een gebruikershandleiding in het Arabisch.

Divers assortiment van Plasma-discounter.nl

Bij Plasma-discounter.nl hebben wij naast de Samsung UE55H8000 diverse andere modellen in ons assortiment. Denk hierbij aan Full HD, Ultra HD en HD Ready televisies. Al deze televisies beschikken dan ook weer over verschillende mogelijkheden zoals Smart TV, ingebouwde Wi-Fi, een USB-poort voor het afspelen van multimediabestanden en ga zo nog maar even door. De één met iets meer functies dan de ander, maar voor ieder wat wils. Zo is de 55H8000 ook nog in andere inchmaten te koop!

Laat je ook persoonlijk informeren

Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie? Neem dan eens een kijkje op onze site. Wil jij liever persoonlijk geïnformeerd worden over de Samsung UE55H8000? Dat kan ook! Kom eens langs aan de Bronsstraat 8A-10 in Naarden en laat je helpen door onze professionele medewerkers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top