Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 september 2014

Flinke cashbacks bij Plasma-discounter.nl!

Begin september begonnen de nieuwste acties van de merken en halverwege staan er weer een aantal nieuwe, leuke acties online bij Plasma-discounter.nl! De zomer mag dan bijna ten einde zijn, maar laten we je nog een beetje opvrolijken met wel hele fijn cashbacks van onder andere Samsung, Philips en LG!

Weg met de rust!

Het was even rustig met acties, maar sinds september zijn we toch weer begonnen! Er zijn nieuwe, flinke cashbacks op producten gekomen die jou kunnen helpen bij het uitzoeken van een nieuwe tv. Je televisie werkt niet meer? Dan heeft die een goeie periode uitgezocht! Laten we de acties van Plasma-discounter.nl eens op een rijtje zetten.

De nieuwste acties bij Plasma-discounter.nl

Dubbele cashback bij Samsung
Lees je dat nou goed, dubbele cashback? Ja, dat lees je inderdaad goed! Als jij een nieuwe Samsung Smart TV aanschaft krijg je een leuke cashback, maar wil je hier nou ook nog een mooie Samsung Multiroom actiemodel bij? Lees dan snel verder, want je kan zo maar eens een dubbele cashback krijgen! Deze actie is geldig tot en met 15 oktober 2014.

Koop een Sony 4K-tv en krijg 50% korting op een nieuwe Soundbar
Niet alleen Samsung stunt met televisies en geluidapparatuur. Bij Sony krijg je nu 50% korting als je een nieuwe 4K televisie aanschaft met soundbar. Dit geldt op de aanschaf van een nieuwe tv en soundbar in de periode van 15 augustus tot en met 2 november 2014. Naast het beste beeld, wil je natuurlijk ook genieten van het beste geluid dat er is en dat kan nu met deze fijne actie!

Eerste Philips Android Smart TV’s met hoge cashback!
Heb je al gehoord van de nieuwe Philips televisies met Android? Hypermodern en deze Smart TV is nu super gemakkelijk te bedienen en je hebt toegang tot een massa aan nieuwe apps! Benieuwd? Nou deze actie is nog geldig tot 26 oktober 2014 en je krijgt tot maar liefst € 500,- cashback op een nieuwe Philips Android Smart TV. Dat is nog eens leuk shoppen voor een nieuwe tv!

Gratis 5 FOX-sportwedstrijden bij de aankoop van een Samsung H6
Ben jij op zoek naar een nieuwe televisie, ben je wel fan van de nieuwe Samsung H6-serie én ben je voetbalfan? Dan is deze actie jou op het lijf geschreven, want bij de aankoop van een Samsung H6 televisie krijg je nu 5 FOX-sportwedstrijden cadeau. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er wel snel bij want OP=OP!

Hoge cashback op LG televisies en audioproducten!
Bij LG krijg je niet alleen een hoge cashback op een nieuwe televisie, maar ook als je een nieuw audioproduct aanschaft. Tot en met 31 oktober krijg je tot maar liefst € 500,- cashback op je televisie en tot € 50,- cashback op je nieuwe Soundbar of Soundplate. Wees er dus snel bij!

Panasonic geeft tot maar liefst € 300,- terug!
Maar ook Panasonic heeft een cashback tot maar liefst € 300,-. Koop jij in de periode van 1 september tot en met 31 oktober 2014 een nieuwe Panasonic uit de AS650E-serie dan krijg je gewoon € 300,- terug. Jouw televisie is toe aan vervanging, nou dan heb je nu wel een hele goeie reden om toch maar een nieuwe aan te gaan schaffen!

Dat is nog niet alles!

Maar dat is nog lang niet alles, want er zijn ook nog een aantal acties die nog lopen. Zo krijg je bij de Samsung Multiroom nu 6 maanden gratis Deezer en krijg je drie jaar garantie op je nieuwe Philips televisie.

Houd vooral onze website in de gaten, want wie weet komen er binnenkort nog wel meer leuke acties online!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top