Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 juni 2010

Eerste Nederlandse 3D tv evenement bij Plasma-Discounter.nl!

Afgelopen donderdag 18 en vrijdag 19 juni organiseerde Plasma-Discounter.nl het allereerste Nederlandse 3D tv evenement. Televisie fabrikanten Philips, Samsung, Sony, LG en Panasonic presenteerden tijdens deze exclusieve avond hun nieuwste 3D televisies en gadgets. Vele nieuwsgierige bezoekers kregen zo een kijkje in de wereld van 3D televisie kijken.

VIP

Door middel van een Mail&Win actie gaf Plasma-Discounter.nl enkele honderden klanten de kans om als VIP kennis te maken met 3D televisie. “Het aantal reacties op onze actie was enorm. We vroegen onze klanten waarom zij graag aanwezig wilden zijn op dit evenement. De meesten bleken toch vooral heel erg benieuwd naar deze nieuwe technologie. Onze gasten zagen tijdens de 3D avond hoe leuk en uniek 3D tv kijken is. Het was geweldig om te zien hoe mensen reageren op 3D tv. Iedereen was super enthousiast, de 3D brillen waren niet aan te slepen!” lacht Tom Coronel van Plasma-Discounter.nl

De parkeerplaats van Plasma-Discounter.nl werd door Samsung omgetoverd tot een speciale 3D loungetent. In de showroom en 3D tent bekeken bezoekers alle 3D tv’s van LG, Panasonic, Sony, Samsung en Philips. Gasten die de 3D ervaring even op zich in lieten werken, genoten aan de bar van een hapje en drankje.

Prototypes en primeurs

Samsung, LG en Panasonic demonstreerden de 3D tv’s die sinds kort in de verkoop zijn. In de 3D corners van ieder merk ontvingen de gasten alle informatie over de tv’s. Hierbij werd groots uitgepakt om iedere bezoeker het ultieme 3D gevoel te kunnen geven. “Dit evenement was voor alle merken de ultieme manier om 3D aan de consument te tonen, zien is geloven!” aldus Sony.

Philips en Sony gaven een exclusieve Sneak Preview met de demonstratie van hun allernieuwste 3D prototypes. “Het was voor ons natuurlijk een enorme eer dat onze gasten de primeur van deze tv’s kregen. Het prototype van de Philips 3D tv is voor enkele dagen in Nederland, er zijn wereldwijd slechts twee exemplaren van deze tv! Wat een ervaring, het is echt een prachtig apparaat!” aldus Tom Coronel.

“Na het grote succes van deze 3D avonden gaan we in de toekomst beslist vaker zulke previews organiseren. Plasma-Discounter.nl volgt de nieuwste technologieën op de voet en we vinden het leuk om onze klanten kennis te laten maken met de allernieuwste toepassingen. Ik wil iedereen die ook graag eens naar een preview avond wil komen, daarom aanraden om onze nieuwsbrief en website goed in de gaten te houden!” aldus Tom.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top