Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 mei 2011

Digitaal tv kijken? Dan is de insteekkaart of de Smartcart dé oplossing!

Digitaal tv kijken zonder losse digitale ontvangers, rondslingerende apparaten, extra afstandsbedieningen, kabels uit de muur of antennes op het dak? Dat kan! Want ben je in het bezit van een tv met DVB-T (KPN) en/of DVB-C (Ziggo) dan kan je vrijwel apparaatloos digitale tv kijken!

KPN Digitenne insteekkaart

Trotse eigenaar van een televisie met ingebouwde DVB-T tuner (KPN)? Handig, want dan heb je enkel een Digitenne insteekkaart nodig. De kaart heeft ongeveer dezelfde grote als een pinpas en steek je simpelweg in de ingebouwde DVB-T tuner (digitale ontvanger) van je televisie. Het resultaat? Haarscherp beeld, perfect geluid en enkel je eigen afstandsbediening om de tv mee te bedienen. Ideaal.

Ziggo Common Interface module

Een tv met DVB-C tv? Dan kun je ook digitale televisie kijken zonder digitale ontvanger en rondslingerende apparaten. Namelijk met de Ziggo Common Interface (CI+) module voor digitale televisie.Deze Ziggo Common Interface module steek je - met de Ziggo Smartcard - in je televisie waarbij deze figureert als een digitale ontvanger. Ook hiervoor geldt, geen extra apparatuur, afstandsbedieningen of losse kabels.

Let op!

Let wel op of je tv Ziggo CI+ gecertificeerd is. Wij hebben de Ziggo Common Interface module en de Ziggo Smartcard altijd ruim op voorraad.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top