Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 december 2015

De allerlaatste plasma tv’s exclusief bij Plasma-discounter.nl!

Het einde van het plasmatijdperk werd in december 2014 door Tweakers aangekondigd. Dit kwam voornamelijk door de hoge concurrentie met lcd-televisies en dat die dikke randen van een plasma tv niet meer zo hip en happening waren. Vergeet daarnaast ook niet de concurrentie van Ultra HD televisies. Maar wij van Plasma-discounter.nl verlengen het tijdperk van plasma nog even, want wij gaan de laatste 10 plasmatelevisies verkopen!

Plasmatijdperk nog niet voorbij

Ook al is het einde van plasma al lang en breed aangekondigd, er zijn nog steeds consumenten die graag een plasma tv zouden aanschaffen. Het afgelopen jaar kreeg Plasma-discounter.nl nog vaak vraag naar plasmatelevisies. Waarom zijn er nog steeds zoveel liefhebbers van plasma? Er zijn een aantal voordelen van plasma tv’s die veel consumenten aanspreken. Het gaat hierbij voornamelijk om het hoge contrast, de grote kijkhoeken en de vloeiende weergave van beweging in vergelijking met lcd-televisies. Zo wordt zwart vaak beter weergegeven dan bij een lcd-televisie. Daarnaast worden plasma tv’s voornamelijk geleverd in grote beeldmaten waarmee jij altijd het gevoel hebt middenin de actie te zitten.

De Samsung PS64D8000

De allerlaatste plasma tv’s in Nederland zijn NU te koop bij Plasma-discounter.nl. Aangezien wij de naam Plasma-discounter.nl dragen, heeft Samsung aan ons exclusief 10 exemplaren van de Samsung PS64D8000 geleverd. Dit is een 64 inch (ja, een beelddiagonaal van 163 cm!) plasma tv waarmee jij home-entertainment beleeft alsof je in de bioscoop zit. Deze plasmatelevisie is voorzien van 3D-beeld en –geluid die al jouw zintuigen prikkelt. Daarnaast beschikt de Samsung PS64D8000 over Smart TV waarmee jij toegang hebt tot een wereld aan entertainment en waarmee jij gewoon op het internet surft via je televisie. Geniet van diepere zwarttinten, zuiverdere wittinten, een sterk contrast, 600 Hz beeldverversing en een Full HD-beeldkwaliteit.

Wij hebben 10 exemplaren van de Samsung PS64D8000 op voorraad. Ben jij een liefhebber? Wees er dan snel bij, want deze unieke plasma tv aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top