Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 juni 2014

Alle acties van Plasma-discounter.nl op een rijtje!

Op Plasma-discounter.nl lopen weer een heleboel acties die hoogstwaarschijnlijk ook voor jou heel interessant zijn! Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer, dus wij hebben even alle interessante acties op een rijtje gezet. Zo weet jij zeker dat je niets over het hoofd ziet!

Zonder sluitingsdatum

Er lopen twee acties die niet gebonden zijn aan een einddatum.

Gratis Philips soundstage
De eerste is er eentje van Philips. Je krijgt nu namelijk bij een Philips PFK7100 een gratis Soundstage ter waarde van maar liefst € 249,-. Check hier de actie en wees er snel bij, want OP = OP!

3 jaar garantie
Daarnaast geeft Philips bij al zijn nieuwe modellen een garantie van maar liefst 3 jaar. Deze moet je wel zelf (binnen één maand) aanvragen. Hoe en wat lees je hier.

Nog geldig t/m eind juni

De volgende acties lopen nog in de maand juni.

Gratis dongle
Als je een Smart TV tot je beschikking hebt, wil je hier natuurlijk wel van genieten. De LG 47LB570 is WiFi Ready, maar heeft daardoor nog wel een LG Dongle nodig om verbinding te maken met een thuisnetwerk. T/m 22 juni krijg je nu een gratis dongle bij een aanschaf van dit model.

Maar liefst € 200,- cashback!
Bij de Philips PUS7809 krijg je nu maar liefst € 200,- retour als je een 49 of 55” televisie koopt! Deze actie loopt nog t/m 29 juni, dus wees er snel bij.

Geldig t/m juli!

De volgende acties lopen nog t/m juli. Let op – de eerste is al 1 juli afgelopen!

Panasonic VIERA TV met 5 jaar garantie
Je krijgt nu t/m 1 juli 2014 5 jaar garantie op een Panasonic actiemodel. Dit zijn voornamelijk VIERA-tv’s, maar kijk hier voor een overzicht van de modellen die mee doen.

50% retour op een Sony Soundbar
Als je in de periode van 2 mei t/m 13 juli 2014 een nieuwe Sony BRAVIA televisie aanschaft en hierbij een soundbar koopt, krijg je nu 50% korting op je soundbar. Lees de actievoorwaarden en kijk welke modellen meedoen, want dankzij deze actie geniet je van geweldig beeld én geluid.

Cashback of extra TV!
LG komt nu wel met een hele leuke actie! Ze hebben namelijk niet alleen een cashback, maar geven ook nog eens een extra tv weg en een Game starterpakket. Als dat niet interessant klinkt? Lees dus snel verder, want de actie loopt nog t/m 31 juli 2014!

Nog langer geldig!

We hebben zelfs een actie van Samsung lopen die nog geldig is t/m 31 oktober. We willen je hem toch niet onthouden, want stel je voor dat je nu een Samsung Multiroom koopt dan krijg je toch even 6 maanden gratis Deezer.

Wijzigingen onder voorbehoud!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt plasma-discounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top